ELAZIĞ / ALACAKAYA - Alacakaya Halk Eğitimi Merkezi

Geri Dönüşüm ve Sıfır Atık çalışmamız

10 Kasım Ataturk'ü Anma Günü

May

Iller arası güreş müsabakasında finale yükselen öğrencimizi ve öğrencimizin öğretmeni Ve ilce Gençlik ve Spor müdürü Murat Çağlar'ı tebrik eder başarılarının devamını dilerim.

Değerler eğitimi, bilim, sanat, spor, sosyal ve kültürel etkinlikler

Tanıtım, erişim, iş birliği ve farkındalık çalışmaları

Yöneticilerin ve eğitimcilerin kişisel ve mesleki gelişimi

Kurumsal kapasitenin geliştirilmesi ve fiziki imkânların iyileştirilmesi

12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Halk Eğitim Merkezimizde Kadınlara yönelik programımızda Öğretmenevi Müdürü ve Eğitim Birsen ilçe temsilcimiz Mehmet YILDIZ, müdür yrd. Hüseyin FIRAT ve İlçe Müftümüz Sayın İbrahim ÖZCAN Kadınlar Gününde Halk Eğiitimi Merkezimizdeki emekçi kadınları unutmayarak ziyaret ve ikramda bulundular. Bu nezaketlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim. Ayrıca İlçe Müftümüz Ibrahim ÖZCAN Usta Öğretici ve kursiyerlerimizle "İslamda Kadın" adlı söyleşisiyle bizleri ihya ettiler. hepsine ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Mrt

Milli Şairimizi anma programı çerçevesinde ilmik ilmik dokuduğumuz el emeği, göz nuru tel kırma tablomuz.

Mrt

Ildeki güreş turnuvasına katılan 13 öğrencimiz birincilikle döndüler. Tebrik ediyoruz.